Noul brand romanesc pe piata pardoselilor europene

ScreenHunter_1626 Mar. 09 13.36EMS Floor – eveniment de rebranding in domeniul pardoselilor

EMS EVENT „A new Way Of Business”, evenimentul care a marcat rebranding-ul firmei clujene 4M Pardoseli SRL, a avut loc loc anul trecut la inceputul lunii decembrie in Cluj Napoca. Dupa 5 ani de activitate in domeniul pardoselilor din rasini sintetice, firma a devenit EMS Floor.

In cadrul evenimentului, compania si-a anuntat planurile de expansiune la nivel european si mondial, marcand noi piete pe care grupul va activa in domeniul pardoselilor.

Sub noua identitate vizuala si noul slogan – „A new way of Performance”, compania intentioneaza sa-si consolideze si diversifice brandul, atat in Romania cat si in intreaga Europa.

Firma isi propune sa creeze un brand romanesc la nivel european in domeniul sistemelor de pardoseala prin imbunatatirea competitivitatii, a performantelor si a expertizei acumulate pe acest domeniu. In cadrul evenimentului, la care si Infopardoseli a luat parte, a avut loc un spectacol hipnotizant de magie si o degustare reusita de vinuri de soiuri autohtone.

Infiintata la sfarsitul anului 2010 de catre Marius Baciu si Claudiu Baciu, cei care au pus bazele afacerii si care continua sa lucreze la realizarea obiectivelor companiei, EMS Floor s-a dezvoltat pe plan national, oferind solutii in domeniul pardoselilor sintetice la peste 150 de clienti, avand o colaborare cu peste 100 de furnizori in decursul activitatii.

Compania ofera solutii tehnice si tehnologii performante de aplicare si renovare pentru pardoseli din toate domeniile: pardoseli pentru industria alimentara, domeniul medical si farmaceutic, industrial producatoare si hale industriale, parcari si domeniul auto, spatii publice si comerciale, birouri si zone urbane, sali sport si fitness. Dintre proiectele de referinta ale EMS Floor, amintim:

Fabrica de produse lactate Harghita – mortar poliuretanic autonivelant

Hala de productie acumulatori auto Bistrita-Nasaud – sistem vinil esteric

Hala service utilaje agricole Mures – sistem poliuretanic

Depozit produse farmaceutice Bucuresti – sistem epoxidic autonivelant

Fabrica de prelucrare a carnii Cluj – mortar poliuretanic presarat cu cuart si sigilat

Fabrica produse din carne Mures – mortar poliuretanic presarat cu cuart si sigilat

Unitate de climatizare camere de servere Brasov – sistem epoxidic ESD autonivelant

Hala de asamblare cutii de viteza Alba – mortar poliuretanic autonivelant

Unitate de prelucrare a carnii Timis – mortar poliuretanic presarat cu cuart si sigilat

Fabrica de zahar Mures – mortar poliuretanic  autonivelant

Hala de productie rulmenti Sibiu – mortar poliuretanic autonivelant

 

EMS Group

Compania EMS Floor este parte a EMS Group (European Multisolution Systems), alaturi de EMS Polishing si HidroSystems and Technologies, oferind clientilor exact ceea ce au nevoie sau isi doresc, in materie de pardoseli. In timp ce, in cadrul EMS Group, directiile de activitate vizeaza executarea de lucrari de hidroizolatie si de slefuire a pardoselilor industriale, EMS Floor isi propune sa puna la dispozitia celor interesati sisteme performante de pardoseli din rasini sintetice.