Noiembrie – care a fost cererea de pardoseli industriale pe șantierele din România?

În luna noiembrie au fost identificate 89 proiecte industriale în stadiile de construcție și amenajare la care se estimează necesar de pardoseli epoxidice sau din beton elicopterizat. Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, acestea ocupă o suprafață de 539 mii mp, iar valoarea investițiilor atinge suma estimată de 516 milioane lei.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Bihor, cu un total de 9 proiecte. Iată cum se prezintă situația în toată țara:

Segmentarea proiectelor pe subdomenii

Potrivit VICTA.ro, au fost identificate 54 spații de depozitare, 33 spații de producție, 6 spălătorii auto, 9 proiecte de zoo/bio tehnie și 12 ateliere de reciclare.

Ce tip de finanțare au proiectele analizate?

Mai mult de 83% dintre proiectele industriale la care se estimează necesar de pardoseli epoxidice și din beton elicopterizat au finanțare privată. Mai exact, au fost identificate 74 investiții private și 15 cu finanțare public-privată.

Top 3 proiecte industriale în construcție
  • Parc mixt: hale de depozitare si logistica, spatii comerciale, spatii de cazare si alimentatie publica – Constanta Business Park, faze succesive, Constanța, 210.000 mp
victa.ro
  • Ansamblu logistic: hale de depozitare, productie, logistica si spatii depozitare – CTPark Bucharest North, Ilfov, 100.000 mp
victa.ro
  • Ansamblu logistic TRC Park, J6, J8, faza I, Cluj, 40.000 mp
victa.ro