Necesar de încălzire în pardoseală la o locuință unifamilială din Cluj

Locuința unifamilială D+P+M, localizată în județul Cluj, se află în stadiul de amenajare și se întinde pe o suprafață de 196 mp. Beneficiarul proiectului menționează că este interesat de oferte de preț pentru materiale încalzire în pardoseală, apoximativ 50-60 mp.

De asemenea, în ultimele 3 luni au fost identificate 202 proiecte la care se estimează un necesar de 581.757 mp de încălzire în pardoseală. Potrivit datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantere, VICTA.ro, șantierelor ocupă o suprafață cumulată de 1,47 milioane mp, iar valoarea investițiilor atinge suma estimată de 3,52 miliarde RON. Cele mai multe proiecte provin din județele Timiș (21), Cluj (20) și Ilfov (17).

Domeniul Hotel & Relaxare a înregistrat cele mai multe proiecte la care se estimează necesar de încălzire în pardoseală, cu un total de 102 proiecte. Mai mult, au fost identificate și 85 proiecte rezindețiale, 5 industriale, 14 de tip Birou/Comercial, 20 Retail, 25 construcții sociale, 6 de tip Medical & Științific, 2 de infrastructură și un proiect din categoria Utilități.