Modernizarea Sălii Constantin Jude: O singură ofertă depusă în licitația pentru înlocuirea pardoselii și modernizarea iluminatului

În cadrul unei licitații cruciale pentru modernizarea Sălii Constantin Jude din Timișoara, a fost înregistrată o singură ofertă, marcând un pas important în procesul de înlocuire a pardoselii și modernizare a sistemului de iluminat. Deschiderea ofertelor a avut loc pe 14 noiembrie, iar viceprimarul Cosmin Tabără a confirmat că următorul pas constă în analizarea ofertei depuse, semnarea contractului și demararea lucrărilor.

Licitația vizează realizarea Expertizei Tehnice, Studiului de Fezabilitate și a proiectului tehnic pentru întregul proces de modernizare, inclusiv înlocuirea pardoselii, refacerea sistemului de iluminat și implementarea supravegherii video în Sala Constantin Jude. Tabără se declară optimist cu privire la succesul proiectului, evidențiind faptul că în cele 12 licitații anterioare gestionate de el în calitate de viceprimar, nu s-au înregistrat nici anulări, nici contestații.

Odată ce oferta unică va fi verificată și acceptată, se va demara procesul de elaborare a documentației necesare, astfel încât întregul proiect să fie pregătit pentru licitație până la elaborarea bugetului pentru anul 2024. Tabără subliniază importanța acestui demers pentru a nu bloca activitatea sportivă și își exprimă intenția de a începe execuția imediat după încheierea campionatelor de baschet, handbal și fotbal desfășurate în sală.

Conform detaliilor din contract, firmei desemnate îi revine responsabilitatea de a elabora „ET+DALI+PT – Înlocuire/Reabilitare Pardoseală și Modernizare Iluminat Interior în Sala Polivalentă Constantin Jude, Aleea F.C. Ripensia, nr. 11, Timișoara”, respectând cerințele din documentația de atribuire. Valoarea totală a investiției este estimată la 120.763 lei, iar suprafața ce necesită înlocuirea integrală a pardoselii este estimată la 2938 m2.

Pentru cei interesați de evoluțiile în domeniul construcțiilor și mai ales în ceea ce privește posibilitățile de ofertare pentru pardoseli, platforma Victa.ro oferă oportunități valoroase pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și pentru a explora proiecte promițătoare din județul tău.

SURSA ARTICOL