Mixul de culori ideal pentru iubitorii stilului rustic. De la Elis Pavaje

Unul dintre stilurile preferate de români pentru reinventarea spaţiului curţii sau al grădinii este stilul rustic, deoarece se îmbină armonios cu natura înconjurătoare. Decorul rustic presupune folosirea predominanta a materialelor naturale, pentru a obţine un spaţiu cald şi primitor, cu o notă tradiţională, ce aminteşte de grădinile de altădată ale bunicilor.

Dacă eşti iubitor al designului inspirat din natură şi îţi doreşti o oază de relaxare în stil rustic, îţi prezentăm şi pavajul potrivit pentru aceasta!

Pavajul Rustic Café, apropiat de aspectul natural al mediului înconjurător, se distinge prin forma sa simplă şi elegantă. Pavelele au suprafaţă neregulată şi o coloristică naturală, prin care se accentuează trăsătura tradiţională a spaţiilor în care este integrat, iar mixul de nuanţe calde inspirate din tonurile nisipului creează un plăcut sentiment de apropiere de natură şi armonie în grădini, parcuri sau pe terase. Pavajul este disponibil în două modele cu dimeniuni diferite – Rustic Café Clasic, alcătuit din două dale cu grosime de 60 mm şi dimeniuni de 223mm X 138mm şi 148mm X 138mm şi Rustic Café P4, cu dale de dimeniuni mari, de 400X60X400.

Rustic cafe Clasic

Pavajul este fabricat prin tehnologia de vibropresare a betonului, obţinându-se astfel un beton de calitate superioară, care prezintă o serie de avantaje, atât tehnice, cât şi estetice. Astfel, acesta are o rezistenţă foarte bună la uzură datorită materialului dens, omogen, rezistenţă la gelivitate (ciclul de îngheţ-dezgheţ), un aspect estetic deosebit, asigură o stabilitate foarte bună suprafeţelor pavate, permite aerisirea solului, iar montarea pe strat de nisip permite desfăşurarea, recuperarea şi refacerea pavajului în cazul intervenţiilor subterane.

Rustic cafe p4

Pavelele vibropresate sunt unele dintre cele mai utilizate produse în amenajările exterioare, fiind recomandate pentru o varietate de spaţii, de la curţi, alei de grădină, terase, până la zone pietonale, drumuri de acces la dependinţe, parcuri şi pieţe. Datorită formelor interesante, a mixurilor deosebite de culori şi a finisajelor atente, pavelele au aspect estetic aparte şi conferă o senzaţie de ordine, armonie şi echilibru spaţiilor clasice sau moderne în care sunt utilizate.

Consultă întreaga gamă de pavaje şi produse ornamentale pe ELIS.RO