Materiale Necesare: Reabilitare și Modernizare Bază Sportivă și Clădire Administrativă la Vălenii de Munte

În data de 28.05.2024, a fost atribuit contractul pentru continuarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a Bazei Sportive situate pe B-dul N. Iorga nr. 45, oraș Vălenii de Munte, județul Prahova. În perioada următoare, aceste lucrări vor începe, având ca scop principal transformarea bazei sportive într-o zonă modernă și bine echipată pentru diverse activități sportive și administrative.

Detalii Tehnice și Materiale

Proiectul prevede multiple optimizări și completări esențiale pentru modernizarea completă a bazei sportive, incluzând următoarele:

  • Lucrări de Instalații Electrice: Modernizarea sistemului de iluminat pentru căile de acces, tribune, pista de atletism și zonele de parcare.
  • Amenajări Exterioare: Amenajarea parcărilor, drumurilor de acces, aleilor pietonale și a incintei, incluzând pavaje și borduri.
  • Rețea de Canalizare Pluvială: Instalarea unui sistem eficient de canalizare pentru gestionarea apelor pluviale.
  • Clădire Administrativă (P+1E): Construirea unei clădiri administrative moderne, ce va include vestiare și grupuri sanitare pentru terenul de fotbal.
  • Împrejmuiri și Amenajări Peisagistice: Împrejmuirea spațiului de depozitare și a terenurilor sportive, precum și amenajarea peisagistică a întregii zone.

Necesare Materiale de Construcții

Pentru realizarea acestui proiect, s-a estimat un necesar specific de materiale de construcții, care trebuie furnizate constructorului. Printre acestea se numără:

  • Panouri Prefabricate din Beton: Utilizate pentru diverse structuri și îmbunătățiri arhitecturale.
  • Gazon Sintetic pentru Terenul de Minifotbal: Asigură o suprafață de joc durabilă și de calitate.
  • Borduri și Pavaj: Pentru amenajările exterioare sunt necesare 603 ml de borduri pentru drumuri și 237 mp de pavaj.

Termene și Proceduri

Lucrările urmează să înceapă în perioada următoare, iar termenul de execuție prevăzut în autorizația de construire este de 24 de luni. Ofertele pentru materialele necesare trebuie transmise constructorului pentru a asigura desfășurarea eficientă a proiectului.

Toate proiectele și șantierele pentru modernizarea bazelor sportive pot fi găsite pe platforma Victa.ro. Dacă dorești să ofertezi pentru proiecte din acest domeniu sau din orice altă categorie, poți accesa site-ul www.victa.ro pentru a avea acces la cea mai vastă bază de proiecte și șantiere active.