Licitații pentru modernizarea a 30 de spații de joacă și fitness în parcurile din București: Oportunități pentru 102.542 mp de pardoseli sportive în 2023

Primăria Generală condusă de Nicușor Dan a demarat licitația pentru modernizarea a 30 de spații de joacă și fitness în parcurile din București. Contractul, evaluat între 10.251.835 și 52.653.186 lei, vizează echipamente realizate din materiale de ultimă generație, concepute pentru siguranța copiilor de toate vârstele, inclusiv cei atipici. Acestea vor fi amplasate în diverse parcuri, precum Floreasca, Regele Mihai I, Izvor, Tineretului, Băneasa, Bordei, Carol și Circul de Stat.

Peste 102.542 MP de pardoseli sportive outdoor propuse în 2023 cu ajutorul Victa.ro

Conform datelor furnizate de platforma Victa.ro, în 2023, aveai posibilitatea să ofertezi mai mult de 102.542 de metri pătrați de suprafețe pentru activități sportive, cuprinse în 48 proiecte monitorizate de Victa.ro, toate având cerințe specifice pentru pardoseli sportive în caietul de sarcini.

În ceea ce privește distribuția geografică a acestor investiții la nivel național, județele Timiș, Dâmbovița și Botoșani ocupă prima poziție în clasament, cu un total de 5 proiecte.

Mai jos este prezentată situația generală și distribuția numerică a șantierelor la nivel național potrivit datelor indicate de Victa.ro

Sursa articol: https://constructfocus.ro și https://victa.ro