Oportunitate de Ofertare la Proiectul Dedeman

Primarul Marius Pintilie a anunțat că lucrările pentru noul magazin Dedeman de pe strada Grădiniței vor începe în curând. Acestea includ și reamenajarea sensului giratoriu din fața terenului, prin lărgirea intersecției dintre străzile Grădiniței și Calea Iașului. Dedeman va finanța și realiza investiția în maxim 16 luni de la semnarea protocolului și va preda centrul comercial administrației locale.

Oportunitatea de a oferta materiale pentru proiect prin intermediul VICTA

La acest moment, lucrările avansează în șantier, fiind în desfășurare edificarea structurii. Noul centru comercial va avea un regim de înălțime format din parter și două etaje. Materialele estimate pentru acest proiect includ 2500 mp de parchet laminat, 10000 mp de pardoseală din beton elicopterizat și 500 mp de pavaj.

Pentru cei interesați să ofere oferte pentru materiale în cadrul acestui proiect, sunt îndemnați să acceseze ID-ul P339802 pe platforma VICTA.ro.

Detalii despre proiect: Avansarea lucrărilor pe șantier și structura viitorului magazin

Autorizația de construcție a fost emisă în toamna anului precedent. Terenul pe care va fi construit centrul comercial are o suprafață de aproape 62.000 mp, format din opt parcele. Proiectul propune construirea unui magazin de materiale de construcții, drumuri și platforme, parcări, branșamente și utilități, lucrări tehnico-edilitare în incintă, cum ar fi forajele pentru puțuri de apă, montarea unui pilon publicitar, panouri de direcționare și reclame, reclamă pe fațadă, cabina poartă, conexiune la postul de transformare, imprejmuirea terenului, amenajare spații verzi, amenajare acces, organizare șantier, operațiuni notariale și cadastrale. Valoarea proiectului a fost estimată la 20.22 milioane de lei.

VICTA.ro se dovedește a fi o resursă valoroasă pentru cei interesați să exploreze și să investească în proiecte de construcții, oferind informații detaliate și oportunități de afaceri în acest sector dinamic. Pentru cei care doresc să profite de aceste oportunități, platforma poate fi accesată la adresa www.victa.ro.