Lemnul compozit de la BENCOMP – nu doar pentru terase si garduri! Afla ce mai poti realiza din profilele WPC!

In ultima perioada folosirea 𝗹𝗲𝗺𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁, cunoscut si ca 𝗪𝗣𝗖, a cunoscut si in Romania o mare amploare. Asemanarea vizuala si tactila cu lemnul natural face din acest material unul cu foarte multe intrebuintari. De la 𝘱𝘢𝘳𝘥𝘰𝘴𝘦𝘭𝘪 pentru 𝘵𝘦𝘳𝘢𝘴𝘦 si 𝘱𝘪𝘴𝘤𝘪𝘯𝘦, 𝘢𝘭𝘦𝘪 𝘨𝘳𝘢𝘥𝘪𝘯𝘢, 𝘱𝘦𝘳𝘨𝘰𝘭𝘦, 𝘧𝘰𝘪𝘴𝘰𝘢𝘳𝘦, 𝘣𝘢𝘭𝘤𝘰𝘢𝘯𝘦 dar si 𝘨𝘢𝘳𝘥𝘶𝘳𝘪 sau 𝘧𝘢𝘵𝘢𝘥𝘦 𝘤𝘭𝘢𝘥𝘪𝘳𝘪, lemnul compozit este ideal pentru amenajarile exterioare fiind mult mai durabil decat lemnul natural si avand nevoie de intretinere minima. Noi dorim insa sa supunem atentiei dvs. cateva aplicatii atipice ale lemnului compozit, care va vor ajuta sa gasiti solutia pe care o cautati de mult timp.

Foto – Jardiniere / gard executate din profile WPC Bencomp

De ce sa inlocuiesti lemnul natural cu profilele WPC produse de Bencomp?

Profilele WPC produse la Buzau beneficiaza de 5 ani garantie, cu posibilitate de extindere de pana la 10 ani garantie (prin cresterea procentului de aditiv anti-UV).  In functie de respectarea instructiunilor de montaj, exploatare si intretinere, durata de viata a profilelor BENCOMP din WPC este de pana la 25 ani.

Profilele WPC produse de BENCOMP Buzau prezinta urmatoarele avantaje:

  1. rezistenta crescuta la umiditate;
  2. rezistenta crescuta la radiatii ultraviolete;
  3. rezistenta crescuta la mucegaiuri, insecte;
  4. rezistenta crescuta la variatii mari de temperatura (iarna vs vara);
  5. usurinta in montaj;
  6. costuri aproape zero de intretinere;
  7. nu necesita vopsire sau lacuire;
  8. un produs ecologic, obtinut din deseuri de lemn si deseuri de HDPE (polietilena de inalta densitate);
  9. aspect asemanator cu lemnul avand durabilitate mai mare.

Foto – placare grinzi orizontale si verticale cu profile WPC Bencomp
Foto – ornament realizat din profile WPC Bencomp
Foto – mobilier urban realizat din profile WPC Bencomp
Foto – casuta pentru catel realizata din profile WPC Bencomp

Speram ca fotografiile prezentate mai sus ti-au fost de folos si au reusit sa iti starneasca imaginatia. Daca vrei sa afli mai multe despre utilizarile lemnului compozit (WPC) intra pe site-ul nostru www.wpcromania.ro si descopera cat de multe poti sa faci cu acest profil durabil, ecologic si versatil.

Ne poti contacta prin formularul de contact sau ne poti trimite e-mail, mesaj WhatsApp, datele de contact (adrese de e-mail si numerele de telefon mobil) ale tuturor consilierilor nostri de vanzari sunt tot in sectiunea „Contact”.

Foarte multe imagini cu lucrari ale clientilor nostri gasesti – tot pentru inspiratie – pe pagina noastra de Facebook. Daca iti place ce gasesti acolo, da-ne Like si Share!