Gratuit: Promovare premium catre arhitectii si proiectantii din Ungaria

Arhispec.hu

Gratuit: Promovare premium catre arhitectii si proiectantii din Ungaria

Oferta limitata: Promovare premium catre arhitectii si proiectantii din Ungaria. GRATUIT pentru primii 50 de producatori inscrisi pe Arhispec Ungaria.

Arhispec – cea mai moderna platforma de educare si comunicare cu arhitectii si proiectantii activi din piata se lanseaza si in Ungaria. Dupa succesul impresionant din Romania, acum este momentul sa va promovati si dvs. produsele firmei direct la tinta – catre mii de arhitecti si proiectanti activi din Ungaria.

Va punem la dispozitie un spatiu online nelimitat unde va puteti adauga documentatii tehnice/ filmulete de prezentare si multe alte tipuri de fisiere pentru a incuraja arhitectii sa va recomande produsele in lucrarile lor.

Arhispec.hu este si va fi intotdeauna o varianta GRATUITA de promovare pentru conturile basic si contra cost pentru conturile PLATINUM. Inscrieti-va acum si castigati un cont PLATINUM fara niciun cost pe tot parcursul anului 2015!

Creati-va aici contul firmei, adaugati minim un produs cu fotografii si documentatii tehnice si profitati automat de promotie.

Promovare premium catre Arhitecti in Ungaria1

Promovare premium catre Arhitecti in Ungaria3