Expert Parchet – Cum achiziționezi corect parchetul pentru locuința ta?

Înființată în 2005, Expert Parchet are o experiență vastă în domeniul pardoselilor din lemn masiv și stratificat, decking terase din WPC și lemn termotratat, profile din lemn pentru fațadă, plinte din lemn sau MDF, scări și trepte din lemn masiv sau stratificat și diferite blaturi din lemn. Sfaturi despre achiziția corectă a parchetului aflăm de la Robert Serestely, Director Comercial Expert Parchet.

Ce tip de parchet recomandați unui beneficiar din domeniul rezidențial?

Din experianța noastră îți recomandăm parchetul stratificat cu grosime între 10 mm și 14mm, gata finisat din fabrică. Montajul recomandăm să se execute prin lipire pe suport.

Care sunt capcanele des întâlnite la achiziția parchetului?

  • Prețul care crește necontrolat. Recomandăm achiziția din timp pentru a beneficia de cele mai bune oferte și livrare la timp.
  • Există foarte multe produse indisponibile sau care devin indisponibile din diferite motive, precum lipsa materiei prime.

Care sunt 3 sfaturi pe care le-ați acorda unui beneficiar din domeniul rezidențial pentru achiziția corectă de parchet?

Pardoseala din lemn se alege în funcție de zonele cu trafic intens. De exemplu, camera de zi și bucătăria vor necesita un lemn mai puternic sau o întreținere mai frecventă.

Bucataria este un spatiu delicat supus traficului crescut, mișcării scaunelor, căderii ustensilelor grele și a ingredientelor grase care necesită curățare frecventă. Acest lucru nu ar trebui să te împiedice să optezi pentru parchet masiv sau stratificat, dar asigură-te că îl cureți frecvent. În caz de pete, fără intervenție imediată, o pardoseală din lemn poate rămâne pătată și va necesita reparație sau înlocuire.

Baia este o cameră umedă cu trafic redus în care sunt plasate doar obiecte mici. Pardoseala pentru baie necesită întreținere de rutină cu produse de uz casnic. Dacă îți dorești neapărat parchet din lemn în baie, optează pentru specii exotice cu aderență lipite.