Domeniul care a generat cea mai mare cerere de pardoseli epoxidice in ultimele 3 luni

Pardoselile epoxidice indeplinesc normele cerute pentru pardoselile din domeniul medical si farmaceutic, insa sunt o optiune si pentru industria producatoare si halele industriale, fiind de asemenea tot mai populare si in amenajarea cladirilor publice (scoli, gradinite, institutii publice) sau a cladirilor de birouri.

Practic, principalele lor avantaje sunt usurinta de intretinere, faptul ca sunt impermeabile, antiderapante (lucru foarte important pentru scoli si spitale) si au durata mare de viata.

Asadar, nu ne surprinde faptul ca proiectele din domeniul public au generat cea mai mare cerere de pardoseli epoxidice, conform datelor centralizate de prospec.ro. Unitatile medicale, laboratoarele si farmaciile au generat 10% din cererea de 89.411 mp de pardoseli epoxidice identificata in ultimele 3 luni, in timp ce constructiile publice si domeniul industrial au generat 30% respectiv 20% din aceasta cerere.

Doresti sa afli ce alte tipuri de pardoseli sunt specificate si in ce cantitati? Sau care sunt proiectele care au nevoie de ele? Solicita un demo pe prospec.ro.