De ce sa alegem placile si dalele din Vinyl in amenajarea birourilor? Top 3 motive-cheie in articol

Placile si dalele de lux din Vinyl – LVT sunt din ce in ce mai utilizate in amenajarea birourilor. Datorita avantajelor oferite, acest tip de pardoseala reprezinta o alternativa revolutionara la pardoselile clasice, in amenajarea birourilor.

Specialistii de la Sonerg ne prezinta top 3 motive – cheie pentru care placile si dalele din vinyl sunt solutia ideala pentru amenajarea birourilor:

1. Durabilitate si rezistenta in timp

Placile si dalele din Vinyl sunt o pardoseala durabila si rezistenta in timp, in cazul in care sunt intretinute corespunzator. Aceste beneficii se datoreaza stratului de uzura si tratamentului de suprafata.

Grantia pentru placile si dalele din Vinyl poate sa ajunga la 12 ani, daca se respecta urmatoarele aspecte: alegerea colectiei in functie de tipul de trafic existent; instalare corespunzatoare si intretinerea dupa un program stabilit.

2. Optiuni nelimitate de design

Placile si dalele din Vinyl ofera posibilitati nelimitate de design. Datorita aspectului foarte realistic, exista coduri cu design de lemn, mineral sau chiar pattern-uri abstracte.

Ele sunt solutia ideala pentru amenajarea birourilor datorita faptului ca recreeaza aspectul natural al lemnului, dar se pot integra si in amenajari moderne. Prin aceste posibilitati de design, se creeaza o amenajare placuta de lucru pentru angajati.

3. Curatarea si intretinerea usoara

In spatiile de birouri este necesar ca procedura de curatenie sa se realizeze rapid, usor si fara costuri mari. Placile si dalele din Vinyl au aceste avantaje foarte importante !

Curatarea si intretinerea usoara se datoreaza stratului de uzura si tratamentului de suprafata al placilor si daleleor. De asemenea, nu sunt necesare produse speciale de curatare sau proceduri complicate de intretinere.

Daca doresti mai multe informatii despre placile si dalele de lux din Vinyl – LVT sau o oferta personalizata, te invitam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat de catre specialistii de la Sonerg: