Creșă modernă în cartierul Gavana: Necesar de 147 de metri pătrați de pardoseală din cauciuc pentru locurile de joacă și 220 de metri pătrați de pavaj

Lucrările la noua creșă din orașul Pitești avansează conform planului, iar în prezent se lucrează la fundație. Creșa, situată în Cartierul Gavana, între strada Alunului și strada Paltinului, face parte din proiectul Complexului Albina, oferind spațiu pentru 40 de copii.

Proiectul prevede o clădire cu regimul de înălțime parter, împărțită în trei nuclee funcționale distincte: un nucleu administrativ pentru zona de acces, un nucleu destinat copiilor și un nucleu tehnico-gospodăresc. Dimensiunile propuse pentru construcție sunt de 34.10 metri lățime și 47.90 metri lungime, iar înălțimea maximă a acoperișurilor inclinate este de 7.75 metri de la Cota Terenului Acoperit.

Accesul în clădire este separat pentru copii și personal, iar proiectul este conceput având în vedere accesibilitatea pentru persoanele cu dizabilități, incluzând rampe de acces, grupuri sanitare și coridoare adecvate.

În ceea ce privește amenajarea terenului din jurul clădirii, acesta va beneficia de spații verzi și locuri de joacă. De asemenea, creșa va fi echipată cu panouri fotovoltaice și panouri solare, contribuind astfel la eficiența energetică a clădirii.

147 de metri pătrați de pardoseală din cauciuc pentru locurile de joacă și 220 de metri pătrați de pavaj.

Se estimează că vor fi necesari 147 de metri pătrați de pardoseală din cauciuc pentru locurile de joacă și 220 de metri pătrați de pavaj.

Aceste dotări vor asigura un mediu sigur și confortabil pentru cei mici, încurajând dezvoltarea lor armonioasă și oferindu-le condiții optime de învățare și joacă.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente proiecte de construcții, accesați Victa.ro.

SURSA ARTICOL