Cele 5 terenuri de tenis de la Baza Olimpia sunt gata de inaugurare

Dupa 3 ani au stat in paragina, cele 5 terenuri de tenis de la Baza Olimpia din Brasov au fost refacute din temelii si urmeaza sa fie inaugurate maine, 13 iunie. Timp de o saptamana, brasovenii vor avea acces gratuit pentru a juca tenis aici.

Lucrarile au durat peste o luna, fiind vorba de o operatiune complexa cauzata de lipsa oricaror lucrari de intretinere a terenurilor din 2015 incoace. Pentru aceasta ampla lucrare de amenajare au fost aduse 50 de tone de zgura si au fost inlocuite toate echipamentele de pe terenuri (banci, fileuri, scaunul de arbitru, gardurile).

Conform acordului incheiat intre Consiliul Judetean, proprietarul bazei sportive si Consilprest, societata care o va administra, 51% din totalul profiturilor inregistrate vor intra in bugetul judetului Brasov. Pe timp de vara terenurile vor fi inchiriate cu preturi cuprinse intre 25 si 50 de lei pe ora, iar pe timp de iarna pe terenuri va fi amenajat un patinoar.

336 de santiere sportive aflate in derulare la nivel national

Conform datelor centralizate de asistenta de vanzari la santiere Victa.ro, in perioada ianuarie-iunie 2018 au fost identificate 336 de investitii din domeniul agrement (sali de sport, terenuri de tenis, baze sportive), iar 12 din aceste investitii includ si amenajarea de terenuri de tenis. Doresti mai multe informatii despre aceste proiecte?