Cei mai populari 10 furnizori de produse pentru pardoseli industriale si comerciale de pe Arhispec.ro

O analiza realizata de IBC Focus pe un esantion de 700 arhitecti si proiectanti care au avut in derulare proiecte in 2015 ne arata ca acestia au specificat in caietele lor de sarcini nu mai putin de 1,38 milioane mp de pardoseli din beton elicopterizat, raportat la ultimul an.

In acelasi timp, din datele rezultate tot pe anul trecut, pe un alt esantion de 350 de arhitecti si proiectanti, acestia au specificat in proiectele lor pe 2015, nu mai putin de 180.000 mp de pardoseli industriale din rasini epoxidice.

Batalia este mare pe segmentul pardoselilor industriale si comerciale, iar unii producatori stiu cat de importanta este o relatie buna cu firmele de proiectare si arhitectura.

Mai ales daca ne gandim ca, odata specificat un brand, sansa de a si fi cumparat acel produs la acel santier este de 42%. Mai mult, conform analizelor IBC Focus realizate pe piata de constructii din Romania, 96% din arhitectii si proiectantii din Romania specifica minim un brand in caietele de sarcini.

Intrebarea este cum reusesc unii producatori sa se diferentieze in piata si sa-si promoveze eficient produsele la arhitectii si proiectantii activi din Romania?

Un raspuns concret vine din partea Arhispec.ro, platforma de comunicare privata intre specialisti, investitori si furnizori, lansata anul trecut in Romania. In acelasi timp, este un instrument de lucru pentru arhitecti, proiectanti si designeri care ofera detalii de la peste 4800 de produse si materiale pentru constructii, instalatii, echipamente si dotari cladiri, utilaje si scule pentru constructori si amenajari exterioare.

Arhispec

Arhispec colorArhispec.ro este cea mai mare biblioteca virtuala cu documentatii tehnice din Romania si una din cele mai bune surse de inspiratie pentru cei ce cauta noi tendinte si produse inovative din domeniu. Peste 4000 de arhitecti si proiectanti activi din Romania primesc saptamanal informatii din partea Arhispec.ro

Pe ultimele 3 luni, cei mai populari 10 furnizori de produse pentru pardoseli industriale si comerciale au insumat peste 3400 de vizualizari pe Arhispec.

Gerflor conduce detasat in decursul ultimelor 3 luni la capitolul notorietate. Firma detine o cota de popularitate de 38%, urmata de compania Hidroplasto cu 24%. Pe locul 3 se claseaza compania Cemat Floor cu o cota de popularitate de 10%, calculata pe ultimele 3 luni (14 octombrie 2015 – 14 ianuarie 2016).

Pe urmatoarele locuri in topul Furnizorilor populari se afla companiile: Romtehnochim, Durostone, Colledani, Protect Chemical, Romfracht, Agrob Buchtal si Nikaia Inter Serv.

10 producatori pe Arhispec 2

Arhispec.ro este cea mai moderna platforma de comunicare si educare in piata constructiilor avand in biblioteca peste 4800 de produse insotite de date tehnice. Inscrie-te pe Arhispec si fa-ti cunoscute solutiile acum.