Analiză – top 3 proiecte cu necesar de pardoseli industriale de ofertat în 2022

Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultima lună au fost monitorizate 468 proiecte industriale la care se estimează necesar de pardoseli epoxidice și din beton elicopterizat. În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Bihor (42 proiecte) și Ilfov (34 proiecte).

Top 3 proiecte industriale cu cerere de pardoseli
  • Hala pentru depozitare și servicii, Bihor. Proiectul ocupă o suprafață de 3746 mii mp și presupune o investiție estimată la 500 mii lei. Beneficiarul menționează că este interesat de oferte pentru panou sandwich de 10 – 600 mp pentru acoperiș și 800 mp pentru pereți, încălzire în pardoseală electrică, geamuri și uși
  • 3 hale cu funcțiunea de depozitare și birouri, Ilfov. Proiectul prezintă cerere pentru instalații electrice și sanitare, pardoseli și rigips. Acesta se întinde pe 1538 mp și presupune o investiție estimată la 1538.
  • Hală pentru prezentare și depozitare, Bihor. Cu o suprafață de 600 mp și o investiție de 720 mii lei, proiectul prezintă cerere pentru pardoseală industrială, panouri sandwich de 10 grosime, PUR, de perete și acoperiș.