Alege noi mixuri de culori pentru amenajarea exterioară!

Atunci când ne facem planuri pentru amenajarea exterioară a grădinii sau curții din jurul casei, ne dorim ca decorul să fie cât mai creativ, dar totodată în ton cu ultimele tendințe. De aceea este bine să cunoaștem elementele-cheie și culorile potrivite care ne pot ajuta să obținem grădina la care visăm atât de mult.

În această vară, îți propunem să pui accentul pe o amenajare cât mai naturală, cu câteva elemente constructive simple și de efect: un focar, băncuțe din pavaj, un mic iaz. În plus, plantele și florile decorative aranjate în modele diferite de jardiniere sunt esențiale pentru ca grădina ta să se transforme într-un spațiu odihnitor.

În ceea ce privește amenajarea aleilor din grădină, îți recomandăm să optezi pentru modele de pavaj în nuanțe calde, naturale, care pot fi cu ușurință utilizate fie singure, fie în combinație cu alte culori complementare.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale de amenajare, Elis Pavaje a introdus în portofoliul său noi nuanțe. Acestea sunt obținute printr-un procedeu special care permite îmbinarea culorilor într-un mod estetic și vin în completarea modelelor monocrome, pentru a oferi o gamă cât mai diversificată de soluții de amenajare.

Pavajul Cortina P4 impresionează prin mixul special de nuanțe și formele drepte și simple ale dalelor și este ideal dacă preferințele tale se îndreaptă spre modelele de pavaj de dimensiuni mari. Cortina P4 este disponibilă în trei nuanțe – dolomit, tempo și granit și este ideală pentru a crea senzația unui spațiu larg, aerisit și bine structurat.

pavaj-cortina-p4

Nuanța Festival este potrivită pentru a oferi spațiului personal un aspect dinamic și tineresc. Aceasta este obținută dintr-un mix plăcut și vesel de culori, fiind disponibilă pentru mai multe modele de pavaj – Dreptunghi D2 și D4, Pătrat P3 și Decco. Dacă ești pasionat de designul inspirat din natură, ți-am pregătit nuanța Café, în culorile calde ale nisipului. Acest mix de culori este disponibil pentru modelele Rustic și Fantasia, fiind alegerea perfectă pentru spațiile care îmbină armonios elemente ale naturii și designul modern.

pavaj-rustic

Avantajele amenajării exterioare cu dale și pavele includ rezistența foarte bună la uzură și la ciclurile de îngheț-dezgheț, aspectul estetic deosebit, durabilitate și flexibilitate, întreținerea mai ușoară și aerisirea solului. Pavajele asigură o stabilitate foarte bună suprafețelor pavate, iar comparativ cu betonul turnat, nu apar crăpături.

Elis Pavaje asigură întreaga gamă de produse necesare amenajării exterioare a oricărui spațiu, în funcție de destinația acestuia.

Produsele din portofoliu includ pavaje rezidențiale și industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheți, garduri și produse ornamentale. Vizitează-ne pe site ELIS PAVAJE pentru a alege produsele la care visezi!