903 de metri pătrați de pavaj necesari pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a Bulevardelor 1 Decembrie 1918 și Al. Lăpușneanu

Conform datelor furnizate de municipalitate, lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardelor 1 Decembrie 1918 și Al. Lăpușneanu sunt pe punctul de a fi finalizate. Acest proces extins a implicat o serie de etape pentru îmbunătățirea infrastructurii urbane.

Pe data de 16 aprilie 2024, s-a anunțat că urmează montarea bordurii, întrucât baxurile de borduri necesare au fost deja depozitate pe șantier.

Modernizare și Reabilitare Urbană: 903 de Metri Pătrați de Pavaj Folosiți

Pentru a duce la îndeplinire acest proces amplu de modernizare și reabilitare, s-au folosit resurse considerabile. Astfel, s-au necesitat un total de 903 de metri pătrați de pavaj, subliniind amploarea și importanța acestui proiect pentru îmbunătățirea infrastructurii urbane și a calității vieții locuitorilor orașului.

Una dintre cele mai importante realizări a fost introducerea în subteran a rețelelor de utilități, o măsură menită să optimizeze aspectul estetic al bulevardelor și să reducă riscul de deteriorare a infrastructurii în viitor. În plus, infrastructura pentru pista de biciclete și trotuare a fost completată, oferind un mediu mai sigur și mai prietenos pentru pietoni și cicliști.

Vrei să ofertezi la proiecte și șantiere care acum se construiesc în România? Poți găsi astfel de oportunități pe platforma www.victa.ro.

SURSA ARTICOL