10 motive sa te promovezi in TOP 100 Antreprenori Generali daca activezi in domeniul pardoselilor

TOP 100 Antreprenori Generali - InfoPardoseli.roIn luna septembrie se va lansa a 6-a editie a studiului de piata privind cele mai puternice firme de antrepriza din Romania: 
TOP 100 ANTREPRENORI GENERALI IN CONSTRUCTII 2015

Realizat de IBC Focus – lider de piata in studierea si monitorizarea pietei constructiilor, acesta este singurul TOP de profil din Romania, fiind editat o singura data pe an si distribuit gratuit firmelor prezente in TOP sub forma de Catalog print in format A4.

Pornind de la premiza ca relatia cu Antreprenorii Generali este importanta pentru orice furnizor sau producator din domeniul constructiilor, am raspuns la intrebarea de ce sa se promoveze un producator sau un aplicator din domeniul pardoselilor la cei mai mari 100 de Antreprenori Generali.

Datorita numarului limitat de machete de promovare, in momentul de fata mai sunt doar cateva locuri disponibile in studiul din acest an. Pana pe 4 septembrie iti oferim un pachet de promovare total. Lasa-ne datele tale la sfarsitul articolului si primesti oferta noastra speciala. Mai mult, am alcatuit 10 motive pentru care merita sa fie luata serios in considerare aceasta oportunitate:

     1.  30% din piata constructiilor este detinuta de Antreprenorii din TOP 100

Poate parea incredibil, dar la o privire mai atenta aflam ca primele 100 firme detin peste 30% din piata. Este multa putere aflata in doar 100 de maini. Pe alocuri pare nedrept, insa asa este si in viata de zi cu zi unde 1% din populatia globului detine peste 40% din intreaga avutie.

    2.   Este cel mai bun target pentru o relatie profesionala de viitor

La ora actuala, in Romania sunt peste 63.000 de firme de constructii iar relatia cu ei este importanta. Cum ajungi la cat mai multi dinte ei? Poti incepe cu cei din varf … poate fi cel mai bun inceput.

    3.   Brandul tau este alaturi de cei mai mari 100 Antreprenori Generali pe 2015

Cum ar fi ca acesti Antreprenori Generali de TOP sa iti vada brandul din domeniul pardoselilor in studiu? Ai crea o impresie buna si o excelenta oportunitate de colaborare cu ei.

    4.   Acest TOP va fi citit de 100 cei mai puternici Antreprenori in constructii din tara

Toata lumea doreste sa stie unde se situeaza comparativ cu concurenta. Deci sigur vor deschide acest TOP, care va fi trimis prin curier rapid cu confirmare de primire catre cei din Top 100

Top 100 Antreprenori Generali din Romania 2015 - InfoPardoseli.ro    5.  Primesti TOPUL in format printat, valoarea lui fiind de 249 euro + tva

Topul in sine reprezinta un studiu amplu cu privire la comportamentul Antreprenorilor si contine multe analize detaliate care valoreaza sute de euro. Tu il ai inclus in oferta de promovare. In plus, Topul reprezinta un prilej excelent de a te mandri partenerilor, colaboratorilor si chiar clientilor tai, amintind faptul ca ai colaboratori printre ei si lucrezi cu cei mai mari din piata. Creezi siguranta in ochii lor.

    6.  Poti folosi informatiile si iti poti planifica follow up de colaborare cu cei din Top

Ai primit Topul, ai in fata ta cei mai mari 100 Antreprenori la ora actuala in Romania. Iti planifici vizite si incerci sa te intalnesti cu cat mai multi dintre ei, scopul tau fiind stabilirea unor relatii profesionale cat mai bune si o colaborare de lunga durata.

    7.  Toate firmele prezente in Top primesc diploma de excelenta din partea noastraDiploma de excelenta - Strabag (Top 100 Antreprenori Generali)

Logo-ul dumneavoastra pe Diploma de excelenta primita de fiecare din cei 100 Antreprenori va arata faptul ca sunteti brandul care sustine si este alaturi de cei mai mari 100.

   8.  Primesti baza de date cu profilele companiilor din TOP 100

Informatii relevante care te ajuta sa ai o imagine mai buna despre cei din TOP si te ajuta sa-ti usureze o buna parte din munca de prospectare si astfel economisesti timp.

   9.  Primesti baza de date cu proiectele pe care ei le au in derulare

Santierele pe care cei din TOP 100 le au in derulare si la care acum lucreaza. Este cel mai simplu mod prin care poti ajunge direct la peste 1.000 de investitii si proiectela care acum se lucreaza si se oferteza in Romania. Atat de simplu.

   10.  Oferta de promovare la pachet cu InfoPardoseli.ro

Data limita pentru a beneficia de oferta este 4 septembrie 2015 ai ocazia unica pusa la dispozitie de InfoParodoseli.
Acest pachet contine promovare in TOP 100 Antreprenori Generali din Romania 2015 si un articol publicat gratuit pe portal cu produsul firmei tale sau serviciile pe care le furnizezi. Dupa care, articolul il vom promova in newsletter-ul saptamanal InfoPardoseli care ajunge in total la peste 35.000 de abonati, printre care se gasesc 11.000 de beneficiari si investitori de proiecte active,  4000 de antreprenori si constructori, 3000 de arhitecti si proiectanti, 2000 de specialisti in pardoseli si peste 15.000 de firme din domeniul constructiilor. Cu acest pachet, marketing-ul tau este realizat in asa fel incat brandul tau sau al produsului tau sa fie cu adevarat vizibil in piata constructiilor din Romania.

Urmareste in acest video TOP 100 Antreprenori Generali pe 2014:

https://www.youtube.com/watch?v=_J_AuTCosxc

Recomandare din partea Directorului General CON-A:

Mircea Bulboaca
Director GeneralCon-a InfoPardoseli
“Mai mult decat un top ancorat in realitate, un material cu informatii extrem de valoroase si grafica excelenta. Nu ar trebui sa lipseasca de pe biroul niciunui specialist in constructii”

Iata cateva dintre companiile care s-au promovat in TOP in editiile precedente:

MACHETELOGO

Nu uita, numarul de machete de promovare este limitat si nu mai este foarte mult timp la dispozitie. Completeaza mai jos datele tale de contact si primesti oferta noastra speciala. Data limita pana la care poti beneficia de aceasta oferta este 4 septembrie! Primul venit, primul servit!