10 ani de ELITĂ în domeniul pardoselilor: Elite Surface Systems împlinește astăzi 10 ani de activitate pe piața românească a pardoselilor industriale pe bază de rășini sintetice

„10 ani de activitate pe piaţă pentru orice companie este o vârstă, o experienţă, o reputaţie profesională şi un nume afirmat. Cu această ocazie, transmitem mulțumiri și recunoștință tututor partenerilor care ne-au fost alături în acești 10 ani de colaborare. În continuare vom pune accent pe oferirea celor mai bune servicii în domeniul pardoselilor sintetice și pe dezvoltarea de parteneriate durabile și puternice.”echipa Elite Surface Systems

Fiecare acțiune Elite Surface Systems are ca scop menținerea acelorași standarde privind calitatea serviciilor oferite, asigurând cele mai potrivite soluții de pardosire conforme cu cerințele și reglementările aplicabile.

Specialiștii răspund cu promptitudine, profesionalism și seriozitate tuturor cererilor clienților și cred cu tărie că succesul este reprezentat de calitatea deosebită în execuția lucrărilor, dublată de cunoștințe profesionale temeinice.


Elite Surface Systems este reprezentată de o echipă foarte bine pregătită, care este factorul-cheie pentru performanța și reușita organizației.