Trei modele de pavaje premium pentru amenajari moderne, in culori puternice. Pe care il alegi?

Primavara da tonul ideilor de reamenajare a curtilor si a gradinilor, iar cei care doresc sa schimbe aspectul anost al spatiilor verzi din jurul lor optand pentru ceva iesit din tipare, pot sa mizeze pe modele de pavaje in culori puternice. Daca faci din pavaj elementul principal de decor, spatiul amenajat se va imbogati cu „acel ceva”, elementul cheie prin care obtii originalitatea si diferentierea fata de alte amenajari.

Spatii cu totul speciale poti obtine mizand pe trei stiluri diferite de pavaje, pe care te invitam sa le descoperi in randurile de mai jos.

1. Mizeaza pe degradeuri

Aspectul deosebit al pavajelor in degradeuri te poate ajuta sa iti personalizezi cu succes curtea si aleile din gradina. Modelul Fantasia este alcatuit din trei dale de dimensiuni variate, care se imbina perfect, astfel incat modelul obtinut sa creeze un spatiu elegant, organizat si curat. Arta intalneste designul in degradeurile sale de culori pamantii, care dau un aspect atins de patina timpului.

Calitatile sale recomanda Fantasia pentru pavarea suprafetelor destinate accesului pietonal din zonele private ca: alei de gradina, terase, trotuare, drumuri de acces din jurul casei, dar si pentru alei din parcuri sau piete. Modelul Fantasia este disponibil in culorile cafe, gri patinat, maro patinat si albastru patinat.

2. Alege forme din natura

Daca iubesti natura si vrei sa aduci in curtea ta un colt din peisajul preferat, stim exact modelul de pavaj potrivit pentru tine.

Pavajul Pietra este inspirat din forma si suprafata neregulata a pietrei naturale, oferind astfel un aer montan, proaspat si viguros. Modelul se vinde ca mix de 7 dimensiuni si poti alege intre doua culori naturale: cafe si tempo.

Este un model versatil, preferat de clienti atat pentru amenajarea teraselor, curtilor sau aleilor din jurul casei, precum si pentru pavarea aleilor din parcuri sau a cailor de acces auto.

3. Creeaza geometrii

Redefineste-ti decorul gradinii cu ajutorul pavajului in structuri geometrice. Formele regulate, impreuna cu un joc de culori rafinat, creeaza un spatiu structurat, modern si in acelasi timp fantezist. Pentru o astfel de amenajare, modelul Trenova Romb este ideal.

Modelul Trenova Romb este un pavaj rezidential premium, aflat in gama Elis Pavaje. Prin combinatia interesanta a formei rombice, acest model ofera efecte 3D in spatiul amenajat, rezultand un decor inovator, cu totul special.

Trenova Romb se distinge printr-o suprafata neteda si prin nuante placute de gri, iar aspectul estetic deosebit, ce da impresia de spatiu tridimensional, cu siguranta va starni admiratia celor care pasesc in curtea ta.

Aceste trei modele fac parte din gama de produse premium Elis Pavaje. Gaseste mai multe modele si informatii pe site-ul www.elis.ro sau solicita o oferta de pret completand formularul de mai jos: