Sud-Est: Evoluția pieței de pardoseli industriale în ultimele 3 luni

Conform datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 3 luni au fost monitorizate 221 proiecte din zona Sud-Est la care se estimează necesar de pardoseli din beton elicopterizat și pardoseli epoxidice. Cumulat, acestea se întind pe o suprafață de peste 591 mii mp, iar valoarea estimată a investițiilor se ridică la 612.22 milioane RON.

Cele mai multe astfel de proiecte au fost identificate în Constanța (50 investiții). De asemenea, au fost monitorizate și 41 proiecte în Galați, 39 în Tulcea, 39 în Vrancea, 33 în Buzău și 19 în Brăila.

DIN CE SUBDOMENII PROVIN PROIECTELE?

Majoritatea investițiilor industriale la care se estimează necesar de pardoseli industriale sunt spații de depozitare (97 proiecte). De asemenea, au fost identificate și 68 spații de producție, 18 spălătorii auto, 27 proiecte de zoo/bio tehnie și 31 ateliere de reciclare.

TOP 3 PROIECTE ÎN CONSTRUCȚIE LA CARE SE ESTIMEAZĂ NECESAR DE PARDOSELI INDUSTRIALE
  • Hub logistic: 7 hale de producție si depozitare P+2E, Arad, 779.844 mp
victa.ro
  • Parc mixt: hale de depozitare și logistică, spații comerciale, spații de cazare și alimentație publică – Constanța Business Park, faze succesive, Constanța, 210.000 mp
victa.ro
  • WDP Industrial Park Cluj – Depozit logistic cu spații administrative, Cluj, 188.000