Sto Cretec a inaugurat un nou depozit in Floresti, Cluj

Filiala din Romania a companiei Sto Cretec, ce ofera, printre altele, o gama larga de solutii dedicate pardoselilor industriale, a inaugurat in data de 24.10.2019 depozitul din Floresti, Cluj.

Sto Cretec, liderul german in tehnologie este unul dintre cei mai importanti si inovativi producatori de sisteme si produse pentru protectia structurilor din beton, dar si a valorii si functiei cladirilor. Noul depozit se bucura de o suprafata 160 m2, birourile au 35 m2 si o capacitatea de 100 Europaleti.

Inaugurarea unui depozit in Floresti, Cluj, a venit in intampinarea nevoilor si cerintelor clientilor din judet si imprejurimi. Odata cu deschiderea acestui depozit, colaboratorii Sto Cretec vor beneficia de o livrare mai rapida a materialelor si a produselor conexe, acestea putand fi achizitionate direct din stoc, dar si de o gama mai variata de materiale premium. In acelasi timp, acesta se adreseaza tuturor persoanelor interesate de solutii pentru protectia si repararea suprafetei betonului, acoperirile pardoselilor si uneltelor de sistem asociate.

La evenimentul de inaugurare au fost prezenti clientii (aplicatorii autorizati) si colaboratorii firmei, contabili, colegii STO din Ungaria, echipa de logistica. Evenimentul a debutat cu un discurs despre companie si despre solutiile si serviciile pe care noul depozit le ofera atat actualilor cat si viitorilor clienti. StoCretec pune la dispozitia clientilor sai produse incepand de la amorse pana la stratul final de acoperire, bucurandu-se de o gama variata de materiale pentru satisfacerea cerintelor economice, calitative si creative.

In principal, noul depozit pune la dispozitia clientilor solutii de proiectare si acoperire a pardoselilor in industria chimica si farmaceutica, industria electrica si electronica, comert si facilitati publice, productie si depozitare, camere curate, parcari etajate si subterane.

Deschiderea acestuia inlesneste colaborarea dintre Sto Cretec si partenerii sai pentru protectia si restarurarea betonului, in special pentru lucrari de constructii de inginerie, ingineria traficului, ingineria apei si a appelor uzate, cladiri industriale, parcari etajate, fatade si balcoane, injectari.

S-au prezentat, totodata, solutii de acoperiri industriale din rasini sintetice, sisteme de pardoseli conductive, protectie ESD, protectie beton, acoperiri pardoseli pentru parcari, pigmentare, sisteme pentru camele curate, restaurarea betonului, tuneluri, protectii poduri.

Evenimentul s-a finalizat cu o cina si discutii informale intre participantii de la eveniment.