PIATRAONLINE, finalistă în competiţia celor mai inovatoare companii de pe continent

PIATRAONLINE, primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale, se numără printre finaliștii European Business Awards, competiție care susține comunitatea europeană de business și recunoaște contribuția celor mai inovatoare companii de pe continent.

PIATRAONLINE intră în etapa următoare a competiției cu materialul video de prezentare a showroom-ului si a apartamentului-concept Trendline pentru a convinge publicul să îi acorde votul de încredere. Clipul poate fi vizionat și votat pe businessawardseurope.com până la data de 1 martie 2017. Procesul de votare constă în introducerea adresei de e-mail pe site-ul concursului și înregistrarea votului pe baza mail-ului de confirmare.

Apartament concept Piatraonline (6)

”Suntem mândrii că putem reprezenta România în cadrul acestei competiții. Prezența în cadrul European Business Awards este o oportunitate de a duce mai departe povestea pasiunii pentru piatră naturală și design de calitate. PIATRAONLINE își dorește să susțină în continuare proiectele avangardiste de arhitectură și, astfel, să pună România pe harta designului mondial”, menționează Mariana Constantinescu-Brădescu, Managing Partner Rock Star Construct – deținător al brandului PIATRAONLINE.

Principalul scop al competiției este de a susține cele mai inovatoare companii prin promovarea succesului în cadrul comunității de business europene și oferirea de recunoaștere internațională tuturor brandurilor implicate. Juriul European Business Awards, compus din specialiști independenți ai mediului de business, a evaluat viziunea, strategia și rezultatele celor peste 32.000 de companii înscrise din 34 de țări și au ales finaliștii, urmând ca votul publicului să decidă câștigătorii.

Despre PIATRAONLINE

Primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care operează brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 10 ani pe piața românească și este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară. 

În ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o creștere spectaculoasă — de la dezvoltarea colaborărilor cu cariere de piatră aflate în străinătate (piatră naturală disponibilă în magazinul online și în showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt , Brazilia ), la deschiderea celui mai mare showroom de piatră naturală din România (peste 1000 de metri pătrați și 100 de spații-concept care pun în valoare frumusețea pietrei naturale). 

În noiembrie 2016, PIATRAONLINE a câștigat locul I la categoria „Casă, Grădina și Unelte” în cadrul celei de a 11-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC).