Peste 10.000 mp de pardoseli sportive livrate pentru cea mai mare baza sportiva din Romania. Un singur furnizor.

Complexul Sportiv Gheorgheni din Cluj-Napoca, cel mai mare si cel mai modern complex sportiv din Romania, a fost inaugurat in decembrie 2016 si rezultatul final este cu adevarat impresionant. Vorbim de suprafete care insumeaza zeci de mii de metri patrati de pardoseli sportive profesionale, din care peste 10.000 mp au fost asigurate de un singur furnizor – PERPETUUM, lider pe piata romaneasca in domeniul amenajarilor interioare si exterioare.

baza gheorgheni1

Baza a fost construita pe o suprafata de 9,5 hectare si pune la dispozitia iubitorilor de miscare o multitudine de spatii pentru desfasurarea unei game largi de activitati sportive: o pista de alergare, pista pentru biciclete si pista pentru role, 3 terenuri de tenis, 2 terenuri de baschet, un teren de squash, 3 terenuri de badminton.

Sistemele folosite pentru peste 10.000 mp de pardoseli sportive din cadrul complexului:

  • 4600mp de teren multisport / Sistem EPDM – Conica
  • 2262 mp de pista ciclism/ Sistem Bascobike – Basler
  • 3175mp de pista special amenajata pentru role/ Sistem Worlchamp Roller – Courtsoul
  • 840mp de pista de alergare/ Sistem SW – Conica

pista alergare

pista alergare1

pardoseala spatiu de joaca

Cu Perpetuum ai siguranta lucrului bine facut

Titulatura de lider pe piata romaneasca in domeniul amenajarilor interioare si exterioare este subliniata si de numeroasele proiecte pentru care Perpetuum a livrat pardoseli interioare (mocheta, pvc, linoleum, parchet, pardoseala tehnica) si exterioare (gazon sintetic si  tartan pentru terernuri de sport, deck, presuri profesionale pardoseli sportive). Dintre ele amintim: covoare PVC aplicate in mai multe spitale din tara, mochete aplicate in restaurante si hoteluri, numeroase terenuri de tenis si fotbal amenajate, dale mocheta si pardoseli suprainaltate realizate pentru spatii office.

Vezi aici portofoliul PERPETUUM!

Despre Perpetuum

Cu o cifra de afaceri de peste 30 de milioane de euro inregistrata la finalul anului 2015, Perpetuum este lider pe piata romaneasca in domeniul amenajarilor interioare si exterioare.
Perpetuum ofera servicii profesionale de amenajare cu o gama completa de produse de interior: mocheta, pvc, linoleum, parchet, pardoseala tehnica, usi, textile hoteliere, si de exterior : gazon sintetic si tartan pentru terernuri de sport, deck, presuri profesionale destinate celor mai diverse domenii: HoReCa, baze sportive, spitale, clinici, scoli. Focusul companiei este de a oferi servicii complete pentru fiecare etapa a proiectelor de amenajari interioare si exterioare: consultanta in alegerea solutiei, solutii financiare, instalare si montaj, garantie si post-garanție. Cu ajutorul unei echipe dedicate de peste 30 de specialisti in domeniul amenajarilor care asigura acoperire la nivel național, Perpetuum ofera siguranta lucrului bine facut.

Afla ce solutii iti poate oferi PERPETUUM pentru proiectele tale completand formularul de mai jos: