Ofertează gresie și parchet la 3 proiecte rezidențiale

În ultima lună au fost identificate 1311 proiecte rezidențiale la care se estimează necesar de parchet și gresie. Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, cele mai multe astfel de investiții provin din județele Cluj (189 proiecte) și București (184 proiecte).

Iată 3 proiecte rezidențiale în căutare de oferte pentru gresie și parchet:

  • 2 imobile locuințe cuplate de serviciu P+2E, București. Proiectul se află în stadiul de amenajare și se întinde pe o suprafață de 2960 mp. Beneficiarul proiectului menționează că este interesat de oferte pentru parchet laminat, gresie, uși de interior și obiecte sanitare.
  • Imobil P+2E+E3r cu spații servicii la parter, imprejmuire, Ilfov. Proiectul prezintă cerere pentru manopera cu materiale pentru gresie, faianță, parchet, uși de interior, obiecte sanitare și finisaje exterioare. Acesta se află în stadiul de amenajare și ocupă o suprafață de 600 mp.
  • Imobil locuințe colective P+2E+Er, Mureș. Imobilul se află în stadiul de construcție și ocupă o suprafață de 721 mp. Beneficiarul este interesat de oferte pentru gresie, faianță, parchet, uși de interior, obiecte sanitare și obiecte de iluminat.