Oferteaza decking de lemn termotratat pentru un ansamblu de 19 case din jud. Alba!

Folosind cea mai mare baza de date cu santiere din Romania – Raportul de Investitii – am identificat o oportunitate importanta de ofertare pentru producatorii si distribuitorii de produse pentru pardoseli. Este vorba despre un ansamblu de 19 case P+1E din jud. Alba, la care au fost demarate deja lucrarile de constructie.

decking-termotratat

In momentul de fata se lucreaza la acoperisul a 12 imobile si au mai ramas de construit 7 imobile. Beneficiarul a mentionat ca doreste sa primeasca oferte pentru decking de lemn termotratat. Acestea se pot trimite pe adresa de email a antreprenorului, Dl. Tudor Alexandu fiind cel care se ocupa de achizitii. Dansul a mentionat ca doreste sa primeasca ofertele strict pe adresa de email.

Se vor construi 19 case, din care, pana in prezent, 12 au fost ridicate la rosu. Amprenta la sol pentru o locuinta este de 200 mp. AC din 13.05.2016.

Vrei datele de contact de la acest proiect sau iti doresti sa ai acces la proiectele care au nevoie acum de pardoseli? Acceseaza Raportul de Investitii!