Nord-Vest: Care a fost necesarul de mochetă la proiectele din ultimele 6 luni?

În ultimele 6 luni au fost monitorizate 857 proiecte la care se estimează necesar de mochetă la nivel național. Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, cele mai multe astfel de investiții provin din domeniul Hotel & Relaxare (435).

Cantitatea de mochetă necesară în Nord-Vest

134 proiecte la care se estimează un necesar de peste 44 mii mp de mochetă au fost identificate în Nord-Vest în ultimele 6 luni. Conform VICTA.ro, suprafața acestora se întinde pe 477.436 mii mp, iar valoarea investiției atinge suma estimată de 1,40 miliarde RON.

Cele mai multe investiții au fost monitorizate în județele Cluj (58) și Bihor (51). De asemenea, au fost identificate și 9 proiecte în Maramureș, 8 în Satu Mare, 4 în Sălaj și 4 în Bistrița-Năsăud.

Din ce domenii provin proiectele cu necesar de mochetă?

În Nord-Vest cele mai multe proiecte la care se estimează necesar de mochetă provin din domeniul Birou/Comercial (62). De asemenea, un număr mare de investiții a fost identificat și pentru domeniile Hotel & Relaxare (57) și Retail (30).

Birou/Comercial: pe ce șantiere se lucrează?

În ultima lună au fost monitorizate 109 proiecte din domeniul Birou/Comercial în zona de Nord-Vest a țării. Dintre acestea, 35 se află în stadiul de construcție. Iată 3 șantiere pe care se lucrează în prezent:

  • Sediu administrativ central banca BT – 3S+P+3E+4Er, Cluj
  • Imobil mixt de locuințe, spații comerciale și servicii P+3E+M/4E, Maramureș
  • Imobil de servicii S+P+4E+5Er, Cluj
Birou/Comercial: cei mai activi arhitecți în Nord-Vest

În ultimele 6 luni au fost identificate 149 firme de arhitectură și proiectare care au executat lucrări din domeniul Birou/Comercial în Nord-Vest. În funcție de numărul proiectelor, cele mai active companii sunt ARHIMAR SERV (19 lucrări), POLIART (9 lucrări), BOGART CONSTRUCT (9 lucrări), PLAN TRADE (8 lucrări), SCRIPCARIU BIROU DE ARHITECTURA (7 lucrări).

Birou/Comercial: cei mai activi constructori în Nord-Vest

Potrivit VICTA.ro, 123 antreprenori generali în construcții care au executat lucrări din domeniul Birou/Comercial în Nord-Vest au fost identificați în ultimele 6 luni. Cele mai active companii sunt CAMPEADOR (5 proiecte) și WINCON (4 proiecte). Următoarele poziții sunt ocupate de FLODOR TRANSCOM, OBERHAUSER INVEST, MARINA PROPERTIES CONSTRUCT și GAL RUN CONSTRUCT, fiecare cu 3 proiecte.

Cauți furnizori de încredere? Apelează la arhispec.ro!

Iată 3 produse recomandate pentru investiția ta: