Lucrarile la noua fabrica Elis Pavaje avanseaza rapid

Elis Pavaje investeste 10 milioane intr-o noua fabrica de euro şi si urmeaza a fi amortizata in termen de 10 ani, capacitatea totală de producţie a companiei urmând să ajungă la 15.000 metri pătraţi de pavele pe zi.

Prima etapa a constructiei care va cuprinde fabrica prefabricate din beton, platforme depozitare, sediu birouri va avea suprafata de 5100 mp.
Obiectivele proiectului: – Hala productie prefabricate din beton, regim de înattime P+1 partial (Sc=4819,88 mp), structurata astfel încât sa asigure spatii necesare desfasurarii fluxului de produtie si urmaririi productiei: depozitare materii prime (15 silozuri pt agregate minerale-nisip cuartos si 5 silozuri de ciment), amestecare materii prime si adaosuri, conform retetelor de fabricatie, modelare în matrite si uscarea semifabricatului în camera de uscare; birouri; vestiare si grupuri sanitare; atelier reparatii/întretinere utilaje din dotare. – Cladire birouri, regim de înaltime P (Sc=253,00 mp); spatiu prezentare; -Constructii exterioare pentru depozitare materii prime (6 buc. buncare, 15+5 silozuri); -platforme exterioare pentru depozitare ambalaje (paleti); platforme exterioare pentru depozitare produse finite si pentru parcare autoturisme si mijloace proprii de transport marfa.

Structura halei este din prefabricate beton iar pardoselile sunt realizate de firma Noales Pav.

Vrei sa afli mai multe detalii despre acest proiect, cine este antreprenorul general si sa vezi poze recente din teren? www.raportuldeinvestitii.ro