Investitie estimata la peste 1,5 milioane lei in cautare de solutii pentru pardoseli din beton elicopterizat

Judetul Giurgiu va gazdui un nou proiect ce prevede realizarea de lucrari pentru extinderea unei hale existente si construirea unei noi hale, investitie estimata la peste 1,5 milioane lei.

Santierul se afla la inceputul lunii aprilie in stadiu incipient, fiind obtinut recent certificatul de urbanism. Potrivit beneficiarului, procesul de avizare pentru lucrari va mai dura circa 2 luni de zile, insa in acest timp este nteresat sa primeasca oferte de colaborare in vederea solutiilor pentru pardoseli din beton elicopterizat si alte materiale de constructii, dar si servicii de antrepriza generala.

Acesta este doar una din cele 538 de investitii din ultimele 30 de zile care au specificat in caietele de sarcini necesar de pardoseli din beton elicopterizat. Iata cum arata distributia pe harta a acestor santiere cu o valoare estimata de peste 4 mld RON.

Vrei sa descoperi datele de contact de la aceste proiecte? Solicita acum un demo GRATUIT la VICTA – singura asistenta virtuala de vanzare la santierele din Romania.