De ce sa alegi piatra naturala pentru pardoseala livingului tau?

Pardoseala joaca un rol deosebit de important in ceea ce priveste functionalitatea si estetica casei tale astfel incat decizia cu privire la alegerea pardoselii ideale este destul de grea mai ales datorita faptului ca exista o varietate de materiale atat naturale cat si sintetice din care tu poti alege.

Criterii precum durabilitatea, confortul, pretul, calitatea sunt principalele argumente pe care cu siguranta fiecare dintre noi le luam in calcul atunci cand trebuie sa identificam materialul potrivit pentru pardoseala livingului nostru, iar cum fiecare incapere are nevoile sale distincte, alegerea devine si mai dificila.

In ceea ce priveste livingul casei, cu totii stim ca este camera poate cu cel mai intens trafic, locul in care primim musafirii si spatiul in care copiii alearga de zor. Prin urmare, pardoseala ideala pentru aceasta incapere trebuie sa fie rezistenta, dar si frumoasa, usor de intretinut, dar si pretioasa si relaxanta in acelasi timp.

Ei bine, pentru a imbina armonios aceste aspecte, propunem sa utilizati pardoseala din piatra naturala si va oferim si cel putin patru motive pentru care sa faceti acest lucru:

1. Piatra naturala a fost folosita cu secole in urma, in cele mai rafinate pardoseli ale vremii. Simpla ei utilizare ofera durabilitatea si rezistenta pe care nici un alt material fie el chiar si natural, nu o poate egala. Grijile legate de picioarele scaunelor sau a mobilierului, a musafirilor neglijenti sau a zburdalnicilor casei, vor disparea odata cu utilizarea acestui tip de parodseala pentru livingul casei tale.

2. Visam la un living plin de rafinament si de unicitate. Ei bine, piatra naturala este un produs al naturii, autentic si care debordeaza de energie pozitiva. O pardoseala din acest produs exclusiv natural, se va imbina perfect cu restul materialelor din designul livingului tau, lemn, piele naturala, chiar si metal.

3. Piatra naturala mentine temperatura din incapere tocmai datorita faptului ca este un produs natural si inmagazineaza caldura datorita inertiei termice, eliberand-o treptat astfel incat vom avea o incapere cu o temperatura constanta pe tot parcursul zilei. Mai mult, utilizarea pietrei naturale aduce incaperii tale, toata energia pamantului si a apelor subterane. Indiferent de tonalitatea pentru care vei opta, utilizand in pardosela livingului tau, piatra naturala, vei crea acel décor cald si relxant.

4. Piatra naturala este un material ecologic, versatil si care niciodata nu se va demoda in timp, aspect care va garanteaza un living mereu in tendinte fara sa fii presat, peste ani, de stresul renovarii.

Acestea ar fi doar cateva dintre motivele pentru care iti recomandam utilizarea pietrei naturale pentru pardoseala livingului tau, iar daca te-am convins, te asteptam in showroomul RESIDO cu o gama diversificata de produse din piatra naturala numai bune pentru livingul tau!