Cerere oferta 4000 mp parchet laminat la un ansamblu de locuinte si birouri din Cluj

Cerere oferta pe InfopardoseliCerere oferta:

Este vorba despre un ansamblu mixt de locuinte si birouri de 4 etaje din Cluj-Napoca, unde se asteapta oferte pentru 4000 mp parchet laminat.

 

Descriere investitie:

Stadiu: dl. Ioan a precizat ca lucrarile sunt avansate, s-au realizat in proportie de aproximativ 85%. Mare parte din materialele necesare pentru interioare, inclusiv usile de interior, sunt contractate. In aceasta faza, se mai pot trimite oferte pentru aparataj electric parchet laminat, aproximativ 4000 mp (sunt in total 2 imobile cu 96 de apartamente, pentru fiecare apartament va fi nevoie de aproximativ 35-40 mp parchet). Ofertele pot fi trimise pe adresa de email a dlui Ioan (dansul s-a ocupat si de proiectul tehnic pentru aceasta investitie). Proiectul include, pe langa cele 96 apartamente, si 3 spatii birouri (142,05 mp) , 48 de parcari exterioare si 51 garaje. Suprafata utila construita a celor 2 imobile este de 4509,98 mp.

Lasa-ti mai jos contactele, iar InfoParoseli iti arata cum poti oferta din comoditatea biroului tau cel putin 4000 mp de parchet in fiecare zi.