Cerere de pavaj pentru un ansamblu rezidențial din Sibiu

Ansamblul rezidențial cu 3 imobile locuințe colective D+P+2E – Azure Residence este localizat în județul Sibiu și află în stadiul de amenajare. Șantierul ocupă o suprafață de 3000 mp, iar valoarea investiției se ridică la suma estimată de 2,14 milioane RON.

Beneficiarul proiectului mneționează că este interesat de oferte pentru pavaj, piatră spartă, beton, oțel-beton, cofraje, cărămidă, hidroizolații, termosistem polistiren, tâmplărie PVC, tencuieli, gleturi, decorativă, adezivi, amorsă, liant aditivat, instalații electrice, sanitare, termice, marmură placaj scari, uși de intrare.

De asemenea, în ultima lună au fost monitorizate 1016 proiecte la care se estimează necesar de pavaj. Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, șantierele ocupă o suprafață de 6,32 milioane mp.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se află București, cu 114 proiecte. Următoarele poziții sunt ocupate de Cluj (94 proiecte), Timiș (74 proiecte), Bihor (61 proiecte) și Iași (59 proiecte).