Cerere de gresie și parchet pentru o nouă pensiune turistică

Beneficiarul unei pensiuni turistice din județul Suceava este interesat de oferte pentru gresie și parchet, potrivit VICTA.ro. Proiectul ocupă o suprafață de 427 mp, iar valoarea investiției atinge suma estimativă de un milion RON.

Cu ajutorul singurei asistente de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultima lună au fost identificate 513 lucrări la care se estimează un necesar de peste 390 mii mp de gresie.  Cele mai consistente cereri provin din județele București (peste 84 mii mp), Mureș (peste 62 mii mp) și Dolj (peste 58 mii mp).

De asemenea, au fost înregistrate și 268 de proiecte la care se estimează un necesar total de peste 440 mii mp de parchet laminat. Județele cu cele mai mari cereri sunt București (peste 159 mii mp) și Mureș (peste 100 mii mp).

În materie de branduri favorite de gresie, Mapisa se dovedește a fi preferat de către arhitecți. Acesta a înregistrat o cotă de specificație de 63,46% în documentațiile tehnice analizate în ultimele 3 luni (raportat la totalul brandurilor specificate).

Solicită un demo gratuit la VICTA.ro și vei primi 10 șantiere pe care să le poți oferta imediat!