Analiză gratuită: Cantitatea de pardoseli rezidențiale estimată la proiectele publice din ultimele 6 luni

Potrivit datelor monitorizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 6 luni au fost identificate 5663 proiecte rezidențiale la care se estimează necesar de pardoseli laminate.

În context pandemic, proiectele private au susținut domeniul rezidențial. Așa se face că din totalul proiectelor înregistrate în ultimele 6 luni, mai mult de 99% au avut finanțare privată: 5624. Proiectele publice au fost în număr de 24 publică, iar cele cu finanțare public-privată, în număr de 14.  Pentru lucrările cu finanțare publică s-a înregistrat un necesar de peste 39 mii mp de parchet laminat, iar pentru cele cu finanțare public-privată necesarul a atins un total de 8958 mp.

Conform datelor analizate pentru ultimele 6 luni, cel mai iubit brand de parchet laminat pentru domeniul rezidențial este Egger. Cota de specificație e produselor Egger în documentațiile tehnice este de 40%. Aceste date sunt raportate la totalul brandurilor specificate, nu la totalul lucrărilor cu necesar de pardoseli laminate.

Descarcă gratuit analiza pieței de parchet laminat completând link-ul de mai jos și primești automat pe emailul tău un document cu informații valoroase din piața de specialitate.