Angajament față de comunitate: Proiectul Concelex pentru Spitalul Județean Mehedinți

Sursă foto: Concelex

Proiectul de extinderea și modernizarea Spitalului Județean de Urgență din Mehedinți cu necesar de covor PVC antibacterian

Într-un demers de a transforma infrastructura medicală și de a oferi condiții superioare pacienților, echipa Concelex a avut un impact semnificativ prin contribuțiile lor la proiectul de extindere și modernizare a Spitalului Județean de Urgență din Mehedinți. Această inițiativă cuprinzătoare redefinește standardele în ceea ce privește eficiența, siguranța și calitatea serviciilor medicale.

O evoluție a infrastructurii medicale

Concelex nu doar construiește structuri, ci și modelează spații care să ofere beneficii reale comunității. Proiectul de modernizare a spitalului din Mehedinți nu se rezumă doar la adăugarea de spații noi, ci și la îmbunătățirea funcționalității și a calității acestora. Echipa a abordat cu succes o gamă variată de lucrări, de la izolarea termică la modernizarea lifturilor și adăugarea de grupuri sanitare, având în vedere nu doar aspectele practice, ci și nevoile și confortul pacienților.

Covor PVC antibacterian pentru spații curate și sigure

Un aspect important al proiectului îl reprezintă alegerea covorului PVC antibacterian pentru spațiile interioare ale spitalului. Această decizie nu numai că adaugă un aspect estetic plăcut, ci și contribuie semnificativ la menținerea unui mediu curat și sigur. Covorul PVC antibacterian este ușor de curățat și oferă o barieră eficientă împotriva răspândirii bacteriilor, asigurând un nivel sporit de igienă în zonele critice ale spitalului.

Angajament față de comunitate: Concelex păstrează excelența în afaceri și se clasează pe Locul 2 în topul profiturilor

Concelex, firma de construcții și dezvoltare, continuă să se afirme în piață, menținându-și poziția privilegiată și anunțând rezultate remarcabile în privința cifrei de afaceri și profitului. Cu o creștere spectaculoasă de 69%, veniturile au atins suma de 527 milioane lei în 2022, comparativ cu 312 milioane lei în anul precedent. Această evoluție pozitivă indică o tendință ascendentă în domeniu în ultimii doi ani. În ceea ce privește profitul, Concelex a înregistrat o schimbare semnificativă, marcată de doi ani de scăderi anterioare. Pentru anul 2022, profitul a atins un nivel de 57 milioane lei, reflectând o creștere de 354 de puncte procentuale. Aceste rezultate remarcabile au consolidat poziția companiei pe locul 2 în clasamentul firmelor cu cele mai mari profituri, subliniind totodată rolul său de angajator puternic, cu o echipă de 678 de persoane.

Află cine sunt și cum văd tendințele și problemele din piață cei mai puternici 100 de constructori din Romania și descarcă catalogul aici: https://top.ibcfocus.ro/

SURSA ARTICOL: https://top.ibcfocus.ro/ și https://victa.ro/