Alegerea sigura pentru controlul sporit al igienei din spitale si clinici: pardoselile GERFLOR

In constructiile din mediul sanitar nu este loc de compromisuri. Mentinerea igienei si tinerea sub control a infectiilor sunt obligatorii, fiindca neasigurarea acestora poate avea impact negativ asupra sanatatii pacientilor, vizitatorilor si a cadrelor medicale. Tocmai din acest motiv, pardoselile si peretii trebuie sa permita un control sporit al curateniei, iar GERFLOR ofera o gama completa de solutii conforme cu normele impuse in mediul sanitar.

De ce este PVC-ul alegerea potrivita pentru mediul sanitar?
Mai mult de 50% din piata vinilului din Romania este reprezentata de pardoselile din spatiile medicale. Pardoselile din PVC sunt alegerea cea mai potrivita pentru astfel de proiecte datorita controlului sporit al igienei, durabilitatii si intretinerii usoare, fiind printre singurele materiale antibacteriene prin natura lor. Alte materiale sunt ajutate cu ioni de argint sau substante chimice care „ucid” microbii.

Afla aici mai multe informatii despre solutiile pentru mediul sanitar oferite de Gerflor

Pardoseli cu rezistenta foarte mare la patare
Noua generatie de tratamente de suprafata unice si patentate Evercare si Protecsol2 asigura o rezistenta foarte mare la patare. Spre deosebire de alte suprafete, pardoselile Gerflor se curata usor si au rezistenta ridicata la agenti chimici.

Cel mai redus cost cu intretinerea pe intreaga durata de viata

Unul dintre principalele avantaje ale pardoselilor din PVC este faptul ca sunt foarte usor de intretinut. Datorita tratamentelor de suprafata, pardosele Gerflor elimina necesitatea de polisare/ceruire si reduc semnificativ consumul de apa si detergent necesare pentru intretinerea lor. Economiile generate de intretinerea lor sunt reflectate in cele doua grafice de mai sus.

Gerflor ofera pardoseli si solutii de protectie pentru orice spatiu din unitatile medicale!

Gerflor ofera pardoseli si solutii de protectie antibacteriene, adaptate pentru orice zona/spatiu din unitatile medicale: camere de sterilizare, saloane, depozite, sali de operatii, coridoare, trepte, cabinete, sali de asteptare etc.). Pardoselile Gerflor sunt concepute sa reziste: covorul eterogen Taralay Premium are cel mai gros strat de uzura de pe piata (mai gros de 1 mm)! Toate produsele Gerflor sunt eco-responsabile: au val. COV sub 10 μg/m3 (standardul European cere mai putin de 1.000 µg/m3), sunt 100% reciclabile si contin minim 25% material reciclat.

Afla cum poti controla igiena din mediile sanitare cu produsele Gerflor

La nivel mondial, 500 de milioane de pacienti sunt tratati zi de zi in spatii medicale ce au Pardoseli GERFLOR. Pana acum in Romania s-au montat peste 2.000.000 mp de pardoseli din vinil Gerflor.